Podobne porady

Risotto dyniowe z orzechami nerkowca KRESTO

Fly_PR | 2023-11-22 10:36

Kremowy smak, maślana konsystencja i chrupkie wykończenie. Risotto dyniowe to sycąca odpowiedź na mroźne popołudnia oraz ochotę na rozgrzewający posiłek. To również opowieść o pięknej, złotej jesieni, do której warto dać się zaprosić. czytaj »

Znaleziono: 46
Porada id 7285 Trufle z makiem BackMit i pomarańczą
Fly_PR | 2023-12-04
Niby niewielkie, a takie pyszne! Makowe kuleczki z dodatkiem daktyli to niecodzienny deser i nietuzinkowa dekoracja stołu nie tylko od święta. Smacznego! czytaj »
Porada id 7237 Świąteczne smaki KRESTO: orzechy, migdały i suszone owoce
Fly_PR | 2023-11-06
Rusza czas przygotowań do celebrowania Bożego Narodzenia. Odpowiednio wcześniej warto zaopatrzyć się w orzechy, migdały i suszone owoce KRESTO. To sprawdzone składniki, dzięki którym przygotowania świątecznych specjałów staną się prawdziwą przyjemnością. czytaj »
Porada id 7162 Pudding chia z dodatkiem malin i matchy
Fly_PR | 2023-07-10
Kolorowo, pysznie, zdrowo! Deser chia z dodatkiem matchy i malin to sposób na pyszne śniadanie, pomysłową przekąskę czy deser dla gości. Dodatkowym atutem jest to, że jest prosty i szybki w przygotowaniu. Smacznego! czytaj »
Porada id 7089 Jak zrobić sałatkę warstwową z szynką?
OCG | 2023-01-17
Okres karnawału celebrujemy zwykle w gronie przyjaciół przy suto zastawionym stole. Dlatego dokładamy starań, aby to, co jemy było nie tylko smaczne, ale również spektakularnie wyglądało. Daniem, które łączy obie te cechy jest sałatka warstwowa. czytaj »
Garnek i gotowanie Grillowane kieszonki z kurczaka ze szpinakiem i cheddarem
Fly_PR | 2022-07-13
Kreatywne i nietuzinkowe danie z grilla? Jak najbardziej! Na letnie spotkania z przyjaciółmi polecają się pyszne grillowane kieszonki z kurczaka w towarzystwie szpinaku oraz sera cheddar. Z dodatkiem chrupiącego pieczywa oraz mixu sałat tworzą one pełnowartościowe i smaczne danie. czytaj »
Porada id 7003 Jak przygotować sos holenderski do szparagów?
OCG | 2022-06-27
Sezon na szparagi trwa stosunkowo krótko, dlatego jeśli jeszcze nie skosztowaliście w tym roku tego warzywa, najwyższa pora, żeby to zrobić. Idealnym towarzystwem są dla nich jajka i sos holenderski. W takim zestawieniu smakują naprawdę wybornie! czytaj »
Porada id 7002 Jak zrobić wieniec bezowy z owocami?
OCG | 2022-06-27
Zachwyca zarówno wyglądem, jak i smakiem. Niezwykle efektowny, lekki jak piórko wieniec bezowy uświetni każdą uroczystość. To wariacja na temat słynnej bezy Pavlovej. Pamiętajmy, że bezę najlepiej przygotować dzień wcześniej, a krem i owoce wyłożyć tuż przed podaniem. czytaj »
Porada id 6940 Jak zrobić hiszpańskie churros?
OCG | 2022-02-24
Tradycja zajadania się słodkościami na koniec karnawału to jeden z najprzyjemniejszych zwyczajów. W tym roku Tłusty Czwartek przypada 24 lutego. Na ten jeden dzień w roku możemy zapomnieć o liczeniu kalorii, bo jak wieść gminna niesie, wtedy nawet najbardziej kaloryczne przysmaki nie tuczą. czytaj »
Porada id 6889 Co do śniadaniówki zamiast kanapki? Przepis na pyszne pancakes
OCG | 2021-11-10
Wraz z powrotem do szkół i na uczelnie wrócił dobrze znany dylemat – co przygotować na drugie śniadanie, żeby nie była to codziennie nudna kanapka? Wystarczy kilka podstawowych składników i bez trudu można wyczarować smaczny, zdrowy i pożywny posiłek. Podpowiadamy, jak szybko przygotować pyszne pancakes, które ze świeżymi owocami stworzą w śniadaniówce apetyczną kompozycję. Nie oprze się jej nawet mały niejadek. czytaj »
Porada id 6434 Chaczapuri adżarskie, czyli kwintesencja gruzińskiej kuchni
m_zaleska | 2019-11-27
Chaczapuri, czyli przepyszny chlebek z serowym nadzieniem, jest podstawą gruzińskiej kuchni. Występuje w wielu wariantach – standardowym (wyłącznie z serem) lub z dodatkiem fasoli. Jednak każdy miłośnik kaukaskich smaków przyzna, że to chaczapuri adżarskie najbardziej zachwyca swoim wyglądem! czytaj »
Znaleziono: 46