Kroisz mięso na kotlety lub kupujesz już pokrojone kawałki. Rozbijasz tłuczkiem każdy kawałek po obydwu stronach na jak najbardziej płasko. Obtaczasz każdy kawałek najpierw w żółtku, a następnie w bułce tartej. Smażysz na patelni i kotlety gotowe. Podczas smażenia kotlety solisz i pieprzysz.
laska ty chyba gotować nie umiesz,najpierw je rozbijasz tłuczkiem a następnie solisz pieprzysz,polecam również zamiast pieprzu posypać kotlety czosnkiem granulowanym,następnie optaczasz kotlety w mące potem w jajku a następnie w bułce tartej i na patelnie.:))
Mądralo kotletów sie nie soli a przynajmniej nie powinno sie bo schad jest całkiem twardy. Kotlety kroimy cieniutko i rozbijamy pieprz natrzeć czosnkiem ŚWIEŻYM i bardzo drobno posiekana pietruszka delikatnie posypać(ŚWIEŻĄ) panierujemy w mące , jajku i bułce tartej i na gorący olej ;)
ta kurde baba się nie nauczyła gotować w domu ha ha a później będzie za leniwa by robić jedzenie swojemu fagasowi ha ha i zostawi ją dla gotującej Wietnamki ha ha
I never thought there is so many assholes in PL. this one calling girls "baba" and guys "fagas" is the best fucking example of a TYPICAL ASSOHOLE
Advice ... wes rure 2" thick ... wloz w tylek i wlej wrzacej wody ... there is a chance ( not a big one but still ... ) that you will finally grow UP frajerze
rozbijasz kotlety najlepiej przez folie,bedzie delikatne. popsypujesz sola i piepszem. maczasz w samym roztrzepanym białku, maczasz w zmielonym siemieniu lnianym lub posiekanych pistacjach. pieczesz w piekarniku na kratce ok.15-20 minut.
laski dzis pierwszy raz bede robil schabobe dla mojej kobiety :) moze nie bede sie chwalil ile juz po subie jestesmy :) bo jeszcze bym jaks zjebke dostał od was :) pozdrawiam!!! sabi biore twoje rady :) zobacze jak bedzie smakowało:) w razie czego sie zareklamuje:)
Rozbijasz tluczkiem kazdy kawalek po obydwu stronach nastepnie wbijasz całe jajko CAŁE do talerza i obtaczas tym jajkiem nastepnie do bulki tartej potem posypujesz wegetom solom i pieprzem i na patelnie pieczesz na oleju lub na margarynie polecam na margarynie smacznego