Placki ziemniaczane z grzybami
zaba | | 0 | Ocena: (głosy: 0)
1. Grzyby (najlepiej podgrzybki) moczymy w wodzie ok. 15 minut.
2. Grzyby siekamy.
3. Siekamy cebulkę, a następnie wrzucamy na rozgrzaną patelnie i smażymy na oleju. Gdy cebulka już się zarumieni dodajemy grzyby.
4. Przygotowujemy masa jak na placki ziemniaczane (np. http://kuchnia.gazeta.pl/kuchnia/2,54041,,,,5408028,P_KOBIETA_PRZEPISY.html )
i dodajemy do masy smażone grzyby razem z cebulką.
Życzę smacznego,
zaba
2. Grzyby siekamy.
3. Siekamy cebulkę, a następnie wrzucamy na rozgrzaną patelnie i smażymy na oleju. Gdy cebulka już się zarumieni dodajemy grzyby.
4. Przygotowujemy masa jak na placki ziemniaczane (np. http://kuchnia.gazeta.pl/kuchnia/2,54041,,,,5408028,P_KOBIETA_PRZEPISY.html )
i dodajemy do masy smażone grzyby razem z cebulką.
Życzę smacznego,
zaba
Oceń poradę: Przydatna Nie polecam